Kaas

                                    

 

Noord-Hollandse kaas.
Ontdek de pure smaak van onze Noord-Hollandse kaas.
Het Noord-Hollandse weidegebied heeft altijd onder invloed gestaan van een zilte waterrijke natuur. Hierdoor is het gras rijker van samenstelling en de melk veel smakelijker. Voeg daarbij een ambachtelijke receptuur en een zorgvuldige rijping. Het resultaat is bijzonder smaakvol: Noord-Hollandse kaas.
Deze kaas heeft als enige Goudse kaas het predikaat beschermde oorsprongsbenaming toegekend gekregen. Dit predikaat wordt uitsluitend toegekend aan producten die dankzij hun oorsprong uniek zijn in de wereld.

Hoe bewaart u kaas het beste?
Onze kaas wordt verpakt in speciaal kaaspapier. Dit is voorzien van een klein laagje plastic folie, dat uitdrogen voorkomt. Het beste bewaart u de kaas in dit kaaspapier op een koele plaats, bijvoorbeeld een droge kelder.
In de koelkast kan natuurlijk ook. Het is dan wel beter de kaas een uur van te voren uit de koelkast te halen.
De kaas kan dan op temperatuur komen, zodat deze bij 15 tot 20 graden op zijn best smaakt.