Ontdek de Wereld van Erik Murre Fromagerie

Bij Slagerij van Strien delen we een diepe liefde voor kwaliteitskaas, en daarom zijn we trots om een selectie aan te bieden van de heerlijke kazen van Erik Murre Fromagerie. Met decennia aan ervaring en een toewijding aan vakmanschap staat Erik Murre bekend om het produceren van kaas van ongeëvenaarde kwaliteit en smaak.

Over Erik Murre Fromagerie

Erik Murre Fromagerie is een gerenommeerde kaasmakerij met een rijke geschiedenis en een passie voor het ambachtelijke kaasbereidingsproces. Gevestigd in ‘s-Gravenpolder, staat Erik Murre bekend om zijn toewijding aan het selecteren van de beste ingrediënten en het toepassen van traditionele methoden om hoogwaardige kazen te produceren die de zintuigen prikkelen.

Hoe bewaar je kaas het beste?

Onze kaas wordt zorgvuldig verpakt in speciaal kaaspapier, voorzien van een dun laagje plastic folie om uitdroging te voorkomen. Bewaar de kaas het liefst op een koele plaats, zoals een droge kelder, voor een stabiele omgeving die de volle smaak behoudt.

Indien een koele kelder niet beschikbaar is, kan de koelkast worden gebruikt. Bewaar de kaas in het speciale kaaspapier en haal deze ongeveer een uur van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen. Om de optimale smaak te ervaren, laat de kaas opwarmen tot een temperatuur tussen 15 en 20 graden Celsius. Geniet van elke hap als een waar culinair genot.

Volg deze bewaaradviezen en ontdek de kunst van het bewaren, waardoor je de voortreffelijke smaken van onze kazen, met passie en vakmanschap gemaakt bij Erik Murre Fromagerie, kunt blijven waarderen.

Meer informatie vinden over onze kaas?