Stap binnen in onze winkel, waar vlees schittert als een kostbaar juweel in onze etalage. Bij Slagerij van Strien omarmen we met trots het eeuwenoude slagersambacht, en we verwelkomen u met open armen in een wereld van eerlijke, verrukkelijke vleesspecialiteiten en delicatessen. Van onze befaamde Zeeuwse boeren leverworst, ambachtelijk uitgebakken spek volgens een oud en traditioneel recept, tot aan heerlijke worstsoorten uit onze eigen worstmakerij en rauwe ham die met geduld tot perfectie is gerijpt. Elk moment van de dag vindt u bij ons een leuk hoogtepunt!

Frans en Dian van Strien en ons team leiden met passie bij Slagerij van Strien, gevestigd aan Molendijk 21 in ‘s-Heerenhoek. Onze winkel biedt een uitgebreide selectie van vleesspecialiteiten, vleeswaren en delicatessen, allen met liefde bereid in onze eigen keuken. Wij begrijpen uw verlangens en streven ernaar u dagelijks te verrassen met verfijnde smaken.

Ons fundament is gebouwd op de overtuiging dat al ons vlees op ambachtelijke wijze moet worden geselecteerd en verwerkt. We beheersen het slagersambacht in al zijn facetten om de kwaliteit optimaal te waarborgen en alleen het allerbeste te kunnen bieden. Elke dag streven we naar topprestaties, met een voortdurende zoektocht naar verbetering en nieuwe smaken. Het slagersambacht en onze roots vormen het fundament waarop we blijven bouwen en vernieuwen, en dit alles met één doel: u te inspireren bij elk bezoek aan onze winkel