Belgisch Witblauw

Welkom bij Slagerij van Strien, waar we trots zijn om je kennis te laten maken met het unieke Belgisch Witblauw rund. Dit ras, afkomstig uit het prachtige Belgische landschap, staat bekend om zijn opvallende uiterlijk en voortreffelijke vleeskwaliteit.

Proef de Perfectie

Bewonder de majestueuze aanblik van onze Belgisch Witblauwe runderen, met hun opvallende gespierde bouw en het kenmerkende witblauwe vachtpatroon. Deze fysieke kenmerken zijn niet slechts een esthetische toevoeging; ze beloven een voorproefje van de uitzonderlijke kwaliteit van ons rundvlees.

Elk stuk Belgisch Witblauw rundvlees is doordrenkt met een ongeëvenaarde malsheid. Dit is niet alleen een kwestie van textuur; het is een ware beleving voor de zintuigen. Een culinaire symfonie waarbij elke hap een harmonie van sappigheid en delicatesse is.

Gezond genieten

Belgisch Witblauw rundvlees staat bekend om zijn natuurlijke magerheid en indrukwekkend hoog eiwitgehalte. Deze combinatie maakt het niet alleen een culinair genot, maar ook een gezonde keuze. Mager vlees draagt bij aan een verminderde inname van verzadigde vetten, terwijl het hoge eiwitgehalte essentieel is voor spieropbouw, energiebehoud en algemeen welzijn. Kortom, het Belgisch Witblauw rund biedt een voedzame en smakelijke optie voor een evenwichtige voeding.